pabrik pager Cina Triangle Bends dilas bolong na suppliers | Yezhen

Segitiga Bends dilas bolong pager

Pondok Description:

Segitiga Bends dilas bolong pager disebut oge 3D melengkung dilas pager bolong. Anggar Produk ti YeZhen anu akur jeung BS en 10218-2: 2012 sarta BS en 10223-7: 2012. The aplikasi tina pager bolong dilas: Ieu geus loba dipaké salaku Anggar di wewengkon kareta, jalan raya, kota angkutan jalan, pabrik, zone industri, zone sightseeing, tegalan, pakarangan, taman, Kebon binatang, karéta jeung terminal beus, padang rumput hejo, hotél, supermarket, jsb karakteristik dilas bolong pager: (1) High kualitas kuat, desain geulis, gampang ...


jéntré produk

Tags produk

Segitiga Bends dilas bolong pager disebut oge 3D melengkung dilas pager bolong .

Anggar Produk ti YeZhen anu akur jeung BS en 10218-2: 2012 sarta BS en 10223-7: 2012.

Aplikasi tina pager bolong dilas:
Ieu geus loba dipaké salaku Anggar di wewengkon kareta, jalan raya, kota angkutan jalan, pabrik, zone industri, zone sightseeing, tegalan, pakarangan, taman, Kebon Binatang, karéta jeung terminal beus, padang rumput hejo, hotél, supermarket, jsb

The karakteristik dilas bolong pager:
(1) High kualitas kuat, desain geulis, gampang pikeun masang.
(2) panel ieu dilas ku kawat baja kualitas luhur, perlakuan permukaan nyaeta galvanizing beurat, palapis PVC, kinerja alus on anti korosi tur anti karat.
(3) panels kalawan bends bisa nyieun leuwih stabil sarta kuat. 
(4) dilas kawat bolong pager téh diwangun ku kawat bolong panel pager, pos pager sarta clamp jeung asesoris séjén.

spésifikasi

gambaran

luhur

rubak

kawat diaméterna

ukuran bolong

(Mm)

Kurva No.

gaya pos

kalungguhan

Ukuran (mm)

Jangkungna (mm)

 Segitiga Bends dilas bolong pager

103cm

200cm

225cm

250cm

3.5mm 
4.0mm 
4.5mm 
5.0mm 
6.0mm 
8.0mm

50 × 50
50 × 100
50 × 150
50 × 200
60 × 120

2

pos pasagi 1

40x60x1.5

1500

123cm

2

40x60x1.8

1700

150cm

2/3

40x60x2

1970

153cm

2/3

pos pasagi 2

60x60x1.5

2000

170cm

3

60x60x1.8

2170

173cm

3

60x60x2

2200

180cm

3

60x60x2.5

2270

193cm

3

pos peach

50 × 70

2400

200cm

3/4

70 × 100

2500

203cm

3/4

pos Holland

48 × 1,5

2500

240cm

4

2900


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami