manufaktur Pager China Triangle Bends Gandheng Mesh lan supplier | Yezhen

Triangle Bends Gandheng Mesh Pager

Short Description:

Triangle Bends Gandheng Mesh Pager uga disebut 3D Sudhut mlengkung gandheng pager bolong. Fencing Products saka YeZhen sing salaras kanggo BS EN 10218-2: 2012 lan BS EN 10223-7: 2012. Aplikasi saka pager bolong Gandheng: Punika wiyar dipigunakaké minangka anggar ing wilayah saka sepur, dalan, kutha dalan transportasi, pabrik, zona industri, zona nyawang, farm, plataran, taman, kebon, Sepur lan stasiun bis, pekarangan, hotel, supermarket, lan sapiturute karakteristik saka Gandheng Mesh Pager: (1) High quality kuwat, desain ayu, gampang kanggo ...


Detail produk

Tags Product

Triangle Bends Gandheng Mesh Pager uga disebut 3D Sudhut mlengkung gandheng pager bolong .

Fencing Products saka YeZhen sing salaras kanggo BS EN 10218-2: 2012 lan BS EN 10223-7: 2012.

Aplikasi saka pager bolong Gandheng:
Punika wiyar dipigunakaké minangka anggar ing wilayah saka sepur, dalan, kutha dalan transportasi, pabrik, zona industri, zona nyawang, farm, plataran, taman, kebon, Sepur lan stasiun bis, pekarangan, hotel, supermarket, etc.

Karakteristik saka Gandheng Mesh Pager:
(1) High quality kuwat, desain ayu, gampang kanggo nginstal.
(2) Panel wis gandheng dening kawat baja kualitas dhuwur, perawatan lumahing punika galvanizing abot, nutupi pvc, kinerja apik ing anti-karat lan anti-teyeng.
(3) Panel karo bends bisa nggawe luwih stabil lan kuwat. 
(4) Gandheng kabel bolong pager iku kalebu kabel bolong panel pager, kirim pager lan ngawat-ngawati lan aksesoris liyane.

Keterangan

gambar

Dhuwur

Jembar

Wire Diameter

ukuran Mesh

(Mm)

Curve No.

gaya Post

Post

Size (mm)

Dhuwur (mm)

 Triangle Bends Gandheng Mesh Pager

103cm

200cm

225cm

250cm

3.5mm 
4.0mm 
4.5mm 
5.0mm 
6.0mm 
8.0mm

50 × 50
50 × 100
50 × 150
50 × 200
60 × 120

2

kirim Square 1

40x60x1.5

1500

123cm

2

40x60x1.8

1700

150cm

2/3

40x60x2

1970

153cm

2/3

kirim Square 2

60x60x1.5

2000

170cm

3

60x60x1.8

2170

173cm

3

60x60x2

2200

180cm

3

60x60x2.5

2270

193cm

3

kirim Peach

50 × 70

2400

200cm

3/4

70 × 100

2500

203cm

3/4

kirim Holland

48 × 1.5

2500

240cm

4

2900


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita