manufaktur Pokok China Sod lan supplier | Yezhen

sod Pokok

Short Description:

Sod perawatan Pokok lumahing: panitahan galvanis, panas dicelup galvanis, pvc ditutupi, semprotan ditutupi Sod Staples uga disebut U Staples, Ground Kain Staples, Ground Pokok, Landscape Kain Staples, Staples sod sing digawe saka 6 - 12 gauge kabel baja kosong, pvc ditutupi kabel lan 11 gauge, 8 gauge galvanis kabel baja. Pin Mat ganja, Cans Staples, Cans Netes Tubing Staples, Soaker Hoses Staples, etc. Staples Sod sing digawe saka 4 "kanggo 12" dawa, 1 "4" width, p ...


Detail produk

Tags Product

sod Pokok

perawatan lumahing: panitahan galvanis, panas dicelup galvanis, pvc ditutupi, semprotan ditutupi

Sod Staples  uga disebut U Staples, Ground Kain Staples, Ground Pokok, Landscape Kain Staples,

Staples sod  sing digawe saka 6 - 12 gauge kabel baja kosong, pvc ditutupi kabel lan 11 gauge, 8 ngukur kabel galvanis baja.

Pin Mat ganja, Cans Staples, Cans Netes Tubing Staples, Soaker Hoses Staples, etc.

Sod Staples  sing digawe saka 4 "kanggo 12" dawa, 1 "4" width, rangkep ing 12pcs, 25pcs, 100pcs, 200pc, 500pcs, 1000pcs saben karton. Ukuran khusus bisa selaras.

Sawetara SPECIATIONS: 11GA -6 "X6" X1 ", 11GA -4" X4 "X1", 12GA8 "X8" X1 ",

8GA-12 "X12" X1 ",     10GA-6″X6″X1″,   9GA-6″X6″X1″ 6″ x 1″

Anti-Rust Galvanized Ground Kain Sod Staples

Lumahing perawatan: werna wesi, galvanis, Paint semprotan.

Details Packaging

sod pokok:

bobot Net 20-25kgs / karton tanpa tas akeh utawa kothak utama 1kg / tas akeh utawa kothak, 25 kg / 5kgs karton / kothak, 4 kothak / karton

3.125kgs / kothak utama, 8 kothak / 20kgs karton / kayu-kayuan kothak karo 16 kothak utama nang utawa miturut syarat

sod Pokok


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita