China Hot dipped manufaktur Wire Galvanized lan supplier | Yezhen

Hot dipped Wire Galvanized

Short Description:

1.Material: kualitas dhuwur baja karbon kurang Q195, Q235 2.Process: kabel drawing, kabel kang gawe kukuh, ngumbah asam, galvanizing 3.Kinds: biasa panas dicelup kabel galvanized, seng dhuwur panas dicelup kabel galvanized 4.Zinc ditutupi: 40-60g / sqm 220-350g / sqm 5.Wire diameteripun: 0.5-5.0mm 6.Tensile kekuatan: 350-550N / sqmm 7.Elongation: 15% 8.Coil bobot: 1kg-1000kg, minangka klien 'syarat 9.Feature: padhang lumahing, kelenturan banget, seng lapisan nglukis, resistanc kuwat karat ...


Detail produk

Tags Product

1.Material: kualitas dhuwur Q195 baja karbon kurang, Q235

2.Process: kabel drawing, kabel kang gawe kukuh, ngumbah asam, galvanizing

3.Kinds: biasa panas dicelup kabel galvanized, seng dhuwur panas dicelup kabel galvanized

4.Zinc ditutupi: 40-60g / sqm 220-350g / sqm

diameteripun 5.Wire: 0.5-5.0mm

kekuatan 6.Tensile: 350-550N / sqmm

7.Elongation: 15%

8.Coil bobot: 1kg-1000kg, minangka syarat klien '

9.Feature: lumahing padhang, kelenturan banget, seng lapisan nglukis, resistance karat kuwat, nyimpen 10 taun tanpa rusted, ono racune tahan, dados tahan

10.Application: kabeh jinis kabel bolong Weaving, industri, kothak mining, tetanèn (griya ijo sayur-sayuran, rak-rak woh)

panas dicelup kabel galvanized (11)

 

panas dicelup kabel galvanized (4)

panas dicelup kabel galvanized (9)


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita