manufaktur China Hesco alangi lan supplier | Yezhen

Hesco alangi

Short Description:

Hot dipped galvanized gandheng Hesco bronjong basket for sale We gawé gandheng Hesco bronjong basket digunakake kanggo kontrol banjir lan militèr fortification.Welded bronjong Hesco concertainer punika prefabricated, sistem multi-mRNA, digawe saka seng ditutupi baja gandheng bolong lan diantrekake karo non-dirajut led lamp .Units bisa lengkap lan gabungan nggunakake gabung pins.It kasedhiya wis gampang diinstal karo nggunakake Cacahing anggota tithik lan umum wis ana equipment.After lengkap, kang kapenuhan ing wedhi, watu, banjur kaya ...


Detail produk

Tags Product

Hot dipped galvanized gandheng Hesco bronjong basket for sale

We gawé gandheng Hesco bronjong basket digunakake kanggo kontrol banjir lan militèr fortification.Welded bronjong Hesco concertainer punika, sistem multi-mRNA prefabricated, digawe saka seng ditutupi baja gandheng bolong lan diantrekake karo geotextile.Units non-dirajut bisa lengkap lan gabungan nggunakake kasedhiya gabung pins.It wis gampang diinstal karo nggunakake Cacahing anggota tithik lan umum wis ana equipment.After lengkap, kang kapenuhan ing wedhi, watu, banjur kaya tembok pertahanan utawa bunker, iki digunakake digunakake ing militèr kanggo nglindhungi safet

Gandheng basket bronjong: uga dijenengi minangka Hesco gandheng bronjong bastion, Hesco gandheng wall kothak nimbali, Hesco jeblugan wall, kandhang wedhi, gandheng kothak bronjong, nimbali wall jeblugan kanggo militèr nggunakake, kabel kothak bolong bronjong, watu

kandhang.

Specifications saka basket bronjong Gandheng

1)  diameteripun Wire: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm  
2)  Mesh size: 2 "x2", 3 "x3", 4 "x4" etc.
3)  ukuran Hesco: 0,61 × 0.61m, 1,06 × 1.37m, 2.13 × 2.21m, ukuran liyane bisa diprodhuksi minangka dijaluk.
4)  led lamp: Ing led lamp non-dirajut, werna cemeng, werna ibas-wedhi.
5)  Rampung: panitahan galvanis, panas-dipped galvanized, galfan ditutupi.

unit

Dhuwur

Jembar

Length

mil 10B

mil 10G

7 '

(2.12m)

7 '

(2.12m)

95 '

(03.5m)

mil 9B

mil 9G

3 '3 "

(1.0m)

2 '6 "

(0.76m)

30 '

(9.14m)

mil 8B

mil 8G

4 '6 "

(1.37m)

2 '

(1.22m)

32 '

(10m)

mil 7B

mil 7G

7 '3 "

(2.21m)

7 '

(2.13m)

90 '

(27.74m)

mil 6B

mil 6G

5 '6 "

(1.68m)

2 '

(0.61m)

10 '

(3.05m)

mil 5B

mil 5G

2 '

(0.61m)

2 '

(0.61m)

10 '

(13.05m)

mil 4B

mil 4G

2 '

(0.61m)

5 '

(1.5m)

32 '

(10m)

mil 3B

mil 3G

3 '3 "

(1.0m)

3 '3 "

(1.0m)

32 '

(10m)

mil 2B

mil 2G

2 '

(0.61m)

2 '

(0.61m)

4 '

(1.21m)

mil 1B

mil 1G

4 '6 "

(1.37m)

3 '6 "

(1.06m)

32 '

(10m)

Tambahan saka basket bronjong gandheng:

1) Nyegah saka njeblug: sistem bolong kabel nyegah njeblug kang ndadekake saka njeblug S baja,

    bisa nindakake uga ing nyegah njeblug, lan iki sah ing certificate internasional.

2) kualitas Soft: bobot bisa kurang saka 50 kg / m2, kang bisa nggawe produk liyane majeng ing        

sistem construction.

3) Fireproofing: theproduct bisa geni-retarda.

 

Aplikasi saka basket bronjong gandheng:

1) keliling Pertahanan lan Keamanan Walls

2) Njaga Pipes ana

3) Explosives lan Dhedhemitan Search Area

4) engineering pangreksan area pantai

5) Positions Diperlokaké Pertahanan

6) wall Banjir contro retaining

7) Erosi Coastal

Hesco alangi (1)


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita