manufaktur China Drywall Corner Manik lan supplier | Yezhen

Drywall Corner Manik

Short Description:

Corner Angle Keterangan: Bahan: Hot dipped galvanized baja sheet / baja sheet / aluminium piring Bentuk stainless: sheet metal ditambahi utawa sheets logam Perforated. Bisa digawe karo PVC Nosing. Kekandelan: 0.35-0.6mm Wing Size: 30mm, 40mm, 50mm, 60mm, 70mm Length: 1m-2.85m ukuran khusus uga bisa diprodhuksi miturut sarat customer kang. Fitur: amba Sharp. wings logam ditambahi duwe slot supaya nerjemahake grip nang wall sampurna. Aplikasi: A ngalangi logam nos ...


Detail produk

Tags Product

Corner Angle

Keterangan:

Bahan : Hot dipped galvanized baja sheet / stainless steel plate sheet / aluminium

Bentuk : sheet metal ditambahi utawa sheets logam Perforated.
Bisa digawe karo PVC Nosing.
Kekandelan: 0.35-0.6mm
Wing Size : 30mm, 40mm, 50mm, 60mm, 70mm
Length : 1m-2.85m

ukuran khusus uga bisa diprodhuksi miturut sarat customer kang.

Fitur : amba Sharp. Wings logam ditambahi duwe slot supaya nerjemahake grip nang wall sampurna.
Aplikasi: A irung ngalangi logam menehi terus, lemah kaku lan 2-5 / 8 "flanges bisa gampang flexed liwat ora duwe aturan baku, lumahan ora rata.

Karakteristik manik metal sudhut manik / amba:

1.Provide unggul, dawa tahan interior rampung kanggo drywall

bukti 2.Rust lan tahan dent

3.Multiple perforations nambah jaminan peserta senyawa

Packing lan layang saka logam sudhut manik:

paket biasanipun Kita: 50 utawa 100 bêsik / karton

Kita uga bisa nggawe paket miturut sarat pelanggan '

Kita bisa delivery siji sing 20 '(50000 bêsik) ing 20 dina sawise nampa simpenan.

Drywall sudhut manik (2)

Drywall sudhut manik (3)

Drywall sudhut manik (4)

Drywall sudhut manik (10)

 

Drywall sudhut manik (1)


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita